SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Netin urheilusivut
June 21st, 2015 by rnn.yqe.

Internetistä löytyy monta mainiota palvelua ja sivustoa myös urheilun ystäville. Perinteisten uutispalvelujen (esim. Iltalehden, Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien urheilu-uutisten) lisäksi internetin suomenkielisestä tarjonnasta löytyy myös paljon kattavampaa lajivalikoimaa, sekä myös kiinnostavaa taustatietoa eri lajeista ja urheilijoista.

Urheilulehti

9580787--Kotimaisista urheilusivustoista voisi ensimmäisenä mainita ainakin palvelun nimeltä Urheilulehti. Nimensä mukaisesti kyseessä on urheilunharrastajien oma lehti, joka toimii myös digitaalisena versiona internetissä. Urheilulehdestä löytyy monien lajien tulostietoja sekä juttuja ja artikkeleja niin yleisurheilusta, jalkapallosta kuin monesta muustakin lajista. Urheilulehti kuuluu A-Lehdet-konserniin.

Jatkoaika

Kun Urheilulehden tarjonta pyrkii kattamaan useita eri lajeja (kenties ehkä hieman jalkapallovoittoisesti kuitenkin), niin Jatkoaika on puhtaasti jääkiekkoaiheinen sivusto. Tältä sivustolta löytyy juttuja ja uutisia niin kotimaisesta Liigasta, Mestiksestä ja maajoukkueesta, kuin myös esimerkiksi USA:n NHL:stä ja Venäjän KHL-liigasta (jota suomalaisetkin ovat ryhtyneet seuraamaan sen jälkeen, kun Jokerit siirtyi sarjaan). Kysymyksessä on siis todellinen jääkiekon ystävän tietopaketti, josta löytyvät varmasti kaikki tärkeimmät lätkäaiheiset tarinat.

Betsafe

Monet urheilun ystävät eivät tyydy pelkästään istumaan kotonaan sohvalla ja seuraamaan otteluita, vaan he haluavat mukaan hieman ylimääräistä jännitystä ja mahdollisuuden päästä myös rikastumaan, mikäli onnetar on suopea. Kysymys on silloin tietysti vedonlyönnistä. Betsafen vedonlyöntipalvelussa urheilun ystävät voivatkin lyödä helposti vetoa oman suosikkinsa puolesta. Betsafen kohdevalikoima on todella laaja, ja urheilijoista / joukkueista on näkyvissä viime hetken kertoimet, joita voi käyttää hyväksi omaa vedonlyöntikohdetta valitessaan. Betsafessa voi myös seurata ottelujen tuloksia. Betsafe onkin suomalaisten ehdoton ykkössuosikki vedonlyöntipalvelujen suhteen.

Eurosport

Suomenkielisten urheilusivujen lisäksi internetistä löytyy tietysti laaja valikoima ulkomaisia sivustoja. Yksi mainitsemisen arvoinen on tietysti legendaarinen Eurosport. Tämä oli takavuosina yksi suosituimmista Suomessa katsotuista satelliittikanavista, ja edelleenkin se tavoittaa monia urheilun ystäviä ympäri maailmaa. Nykyään Eurosportin urheilulähetyksiä on helpointa seurata internetistä eurosportplayer.fi -sivustolta, josta löytyy niin taltioituja kuin suoriakin lähetyksiä. Eri palloilulajien ystävien kannattaa tutustua myös Live TV -sivuston tarjontaan, joka löytyy osoitteesta livetv.sx, Tarjolla on luonnollisesti myös runsaasti muitakin sivustoja, joista voi seurata suosikkilajinsa live-lähetyksiä.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa